7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Jogurt z owocami i kiełkami pszenicy



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 szklanka jogurtu
1 łyżka kiełków pszenicy
1/2 szklanka owoców jagodowych lub innych sezonowych
1 łyżeczka miodu

Przygotowanie:

Składniki połączyć. Owoce można przed wymieszaniem zmiażdżyć.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-03-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałata z pomidorem, ogórkiem, oliwkami i kiełkami pszenicy (wegańska & RAW)
Sałatka z fasolą, pomidorem i kiełkami pszenicy (wegańska)
Mix sałat z owocami i kiełkami (wegańska & RAW)
Bułeczki pszenne na zakwasie i drożdżach, z kiełkami pszenicy lub rodzynkami (wegańska)
Jogurt 1 (lakto-wege)
Jogurt 3 (lakto-wege)
Jogurt 2 (lakto-wege)
Pszenica z truskawkami (lakto-wege)
Domowy jogurt (lakto-wege)
Jogurt po bośniacku (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas