7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z kapusty świeżej lub kiszonej z różnymi kiełkami

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki:

kapusta biała, świeża lub kiszona
ogórek świeży lub kiszony
marchew
natka
2 łyżki kiełków rzeżuchy
2 łyżki kiełków pszenicy
2 łyżki kiełków słonecznika
2 łyżki kiełków soi
2 łyżki kiełków lucerny
łyżka oleju sałatkowego
łyżka soku z cytryny
sól

Przygotowanie:

Kapustę drobno szatkujemy, ogórek kroimy w kostkę, marchew w cienkie półplasterki, natkę siekamy. Mieszkamy składniki i polewamy sosem (olej, sok z cytryny), doprawiamy do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" Wanda Kosiorek (Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia")
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z kapusty kiszonej i mango (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej z kminkiem (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej i marchwi (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty z fenkułami i kiełkami fasoli mung (ovo-wege)
Surówka z kapusty kiszonej z jabłkami i konfiturą porzeczkową (wegańska)
Bardzo tradycyjna surówka z kiszonej kapusty z majerankiem (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem i olejem orzechowym (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej (wegańska & RAW)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas