7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Spaghetti de olio (z czosnkiem i suszonymi pomidorami)



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

makaron
czosnek
suszone pomidory
sól
pieprz
parmezan
oliwa extra vergine

Przygotowanie:

Gotujesz makaron w lekko osolonej wodzie.

Podsmażasz delikatnie pokrojony czosnek na patelni, dodajesz do ugotowanego makaronu, do tego pokrojone suszone pomidory, sól, pieprz, posypujesz parmezanem i lekko podlewasz oliwą.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-07-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: podpatrzone w warszawskiej restauracji Boathouse
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Spaghetti aglio olio peperoncino (z czosnkiem, olejem i ostrą papryczką) (wegańska)
Brokułowe spaghetti z suszonymi pomidorami (wegańska)
Spaghetti ze szpinakiem, czuszką i suszonymi pomidorami (lakto-wege)
Spaghetti z czosnkiem, świeżymi pomidorami, oliwkami i natką (wegańska)
Makaronowa sałatka "włoska" z suszonymi pomidorami i czosnkiem marynowanym (wegańska)
Spaghetti z czosnkiem i chilli (wegańska)
Sałatka ze spaghetti z pomidorami (wegańska)
Spaghetti Szpinak Pomidor (lakto-wege)
Spaghetti Habanero Pomidor (wegańska)
Brokuły z suszonymi pomidorami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas