7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z jaj z cebulką i szczypiorkiem



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

1 jajko
1 młoda cebulka ze szczypiorkiem
1 łyżeczka oleju lub majonezu
papryka mielona
sól

Przygotowanie:

Jajko ugotować, posiekać (przy większej ilości pasty przepuścić jajka przez maszynkę). Cebulę wraz ze szczypiorkiem drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, przyprawić do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-08-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Pycha. Ja robie z majonezem i miksuje blenderem na puszysta mase, potem dodaje szczypiorek. Rewelacja.
~Anita 2003-04-24 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta jajeczno-majonezowa z cebulką i szczypiorkiem (bez ograniczeń)
Ziemniaki (puree) ze szczypiorkiem i cebulką (wegańska)
Pasta z awokado z cebulką (wegańska)
Pasta z soczewicy z duszoną cebulką i bazylią (wegańska)
Prosta pasta z soczewicy (ze smażoną cebulką i czosnkiem) (wegańska)
Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką (wegańska)
Pasta z tofu fety z cebulką i natką (wegańska)
Szybka pasta z awokado z cebulką i maggi (wegańska)
Obazda - bawarska pasta serowa z cebulką i mieloną papryką (lakto-wege)
Kotlety z jaj i bułki z zieleniną (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas