7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Tosty z czosnkową oliwą, pomnidorami i innymi warzywami

Pyyyyyyyyyyszne. Jeśli mamy gości można podać oddzielnie tosty z oliwą i oddzielnie warzywa. Wtedy każdy będzie mógł sobie wybrać to, co lubi.

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

bułki/ chleb
pomidor
opcjonalnie inne warzywa, np. sałata, rzodkiewka, cebula, ogórek

oliwa z oliwek (najlepiej extra vergine)
czosnek
ew. jakieś ziółko, najlepiej świeże, np. bazylia lub rozmaryn

Przygotowanie:

Czosnek pokroić drobniutko lub przecisnąć przez praskę, zioła pociachać, wymieszać z oliwą.

Z pieczywa przygotować tosty, za pomocą łyżeczki posmarować oliwą, na to położyć warzywa i gotowe!
Nadesłał(a) Kinga, dnia: 2002-08-03 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Bób z oliwą czosnkową (wegańska)
Ryż z oliwą, sezamem i innymi bakaliami (wegańska)
Kalafior z oliwą czosnkowo-ziołową (wegańska)
Przysmak Dziwaka - pieczarki z kaparami i oliwą czosnkową (wegańska)
Soczewica z kalarepką i innymi warzywami (wegańska)
Sos "Chateau" do ziemniaków, szparagów i innych warzyw (wegańska)
Amarantus pieczony z marchewką, porem i innymi warzywami (lakto-wege)
Szybki kuskus z papryką, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska)
Sos holenderski do szparagów i innych warzyw (bez ograniczeń)
Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas