7718 przepisów wegetariańskich
w tym 4909 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Agrestowe "powidełka"

Barbara: Używam też tego sposobu do innych owoców.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

agrest
cukier

Przygotowanie:

Część agrestu rozgotować na mus, zagęścić i dosłodzić. Resztę wstawić do mikrofali na 4-5 min. Sok odlać (jest super!) i owocki - zagotowane, lecz w całości dodać do musu, delikatnie zamieszać i do słoików.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2002-08-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Barbara (barbara@chemnet.com.pl) z pl.rec.kuchnia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Agrestowe konfitury z ziołami (wegańska)

Nowości:

Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska)
"Tofu" domowe z białej fasoli (wegańska)
Omlet bez jajek, najlepszy (z mąki z ciecierzycy) (wegańska)
Barszcz zakarpacki (lakto-wege)
Orientalna brukselka z mlekiem kokosowym (wegańska)
Zupa z cukinii i jarmużu (wegańska)
Proste naleśniki z bananem i kakao (wegańska)
Komosa na czerwono (wegańska)
Niebiańska Tarta Gruszkowo Jabłkowa (lakto-wege)
Proste burgery soczewicowo-jaglane (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas