7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Wieloowocowy sos vinaigrette (winegret)

Ten świeży, łagodny sos vinaigrette nadaje się do wiosennych i letnich surówek.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 pomarańcze
2 limonki
oliwa z oliwek extra vergine
sól
pieprz
kilka gałązek świeżego tymianku

Przygotowanie:

Wycisnąć sok z pomarańczy i limonek. Dodać tyle samo oliwy, co otrzymaliśmy soku. Dodać sól, pieprz i kilka gałązek świeżego tymianku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-08-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 8/2002
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos winegret (vinegrait, vinaigrette) (wegańska)
Surówka: kapusta z sosem winegret (wegańska & RAW)
Gotowane pory z sosem winegret (wegańska)
Balsamiczny sos winegret do sałat (wegańska)
Sos do sałaty(-ki) z octem balsamicznym i czosnkiem (winegret) (wegańska)
Gotowane pory z sosem winegret z gorczycą (wegańska)
Chłodnik wieloowocowy (bez ograniczeń)
Wieloowocowe powidła (wegańska)
Wieloowocowe kostki lodowe (wegańska)
Winegret miodowy (wegańska+miód)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas