7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Włoski rarytas: aromatyczna oliwa do pieczywa

Najwspanialej smakuje z bagietką, a na ciepło można podawać z powodzeniem na grzankach z bułki paryskiej z serem żółtym.

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

oliwa z oliwek
świeża bazylia
czosnek w zależności od upodobania
sól ziołowa

Przygotowanie:

Oliwę wlewamy do kubka, w którym będziemy przyrządzać nasz rarytas, siekamy bazylię, wyciskamy czosnek, solimy solą ziołową.
Nadesłał(a) myszaaa, dnia: 2002-08-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis zdecydowanie tradycyjny
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Aromatyczny sos (oliwa) do gotowanych warzyw (wegańska)
"Ser" Velvet do pieczywa (wegańska)
Sos czosnkowy z oliwy (do warzyw) (wegańska)
sos alb z groszku i oliwy (wegańska)
Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska)
Fava - grochowa pasta do pieczywa (wegańska)
Barszcz czerwony rarytas z grzybami, jabłkami i sokiem buraczanym (wegańska)
Pikantny makaron z sosem na bazie z oliwy z oliwek (wegańska)
Sos czosnkowy na bazie ziemniaków i oliwy (Skordalia) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas