7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kwiat lipowy zaparzany z mlekiem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 szkl. mleka
1 łyżeczka kwiatu lipowego
miód do smaku

Przygotowanie:

Kwiat lipowy zaparzyć mlekiem, przykryć, odstawić na 10 min., odcedzić, osłodzić miodem do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-08-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Biszkopt zaparzany (ovo-wege)
Kwiaty akacji w cieście naleśnikowym (ovo-wege)
Pita, hummus & kwiaty nasturcji (wegańska)
Zielsko na talerzu - kwiaty bzu smażone w cieście (wegańska)
Kwiaty dyni/cukinii smażone w cieście naleśnikowym (wegańska)
Kwiaty akacji lub bzu czarnego w cieście naleśnikowym (wegańska)
Kapusta z mlekiem (wegańska)
Makaron z mlekiem (wegańska)
Botwinka zabielana mlekiem (lakto-wege)
Herbata po angielsku (z mlekiem) (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas