7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

250 g korzenia imbiru
1/4 l białego wina
1 kg cukru żelującego
2 łyżki soku z cytryny

Przygotowanie:

Imbir obrać ze skórki. Skórkę gotować z winem 30 min. Pozostawić na noc do ostudzenia.

Następnego dnia przecedzić. Imbir zmiksować i gotować w winie 15 min. Dodać cukier i sok z cytryny. Ponownie doprowadzić do wrzenia. Zestawić z ognia i przelać do słoików. Zakręcić i postawić do góry nogami żeby się zassało.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-11-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Irek Zablocki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ocet winny domowy (wegańska)
Konfitura z pomarańczy (wegańska)
Konfitura z jarzębiny (wegańska)
Konfitura jabłkowa (wegańska)
Omlet z konfiturą wiśniową (bez ograniczeń)
Agrestowe konfitury z ziołami (wegańska)
Konfitura bzowo-winogronowa (wegańska)
Kompot z konfitur poziomkowych (wegańska)
Papierówki zapiekane z konfiturą (wegańska)
Konfitura z płatków róż (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas