7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Farsz do pierogów z tofu, grzybów i warzyw

"ślimak, ślimak pokaż rogi,
dam ci tofu na pierogi"


Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

tofu
grzyby
cebula
marchew
seler
przyprawy (np. pieprz, sól, zioła prowansalskie)

Przygotowanie:

Wsad do pierogów z tofu wykonać można bardzo prosto. Otóż należy zmielić tofu wespół ze smażonymi grzybami i cebulką, dodać zmielonej ugotowanej uprzednio marchewki i selera, dosypać ciut przypraw (np. pieprz, sól, zioła prowansalskie), wrzucić liść pokrzywy zbieranej przy świetle księżyca w pełni...aaa...sorry, to nie ten przepis...Więc bez tej pokrzywy należy podane składniki wymieszać i to wszystko - farsz jest gotowy.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2002-12-13 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: ircx.pl.polskavege, przepis nadesłał "Wojciech Ugrewicz"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

czemu tak mało jest opisane
~aska 2006-03-14 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Farsz do pierogów z bobu (wegańska)
Pierogi z fasolą i miętą (farsz) (wegańska)
Pieczone pierogi z farszem brokułowym (wegańska)
Farsz z soczewicy (do pierogów, krokietów itp.) (wegańska)
Pierogi podlaskie (z farszem ziemniaczanym) (wegańska)
Leniwe pierogi z tofu (wegańska)
Sos grzybowy ze świeżych grzybów i warzyw (wegańska)
Farsz z botwinki z bryndzą - do pierogów, naleśników, krokietów (lakto-wege)
Pierogi z ciasta ziamniaczanego z pieczarkowym farszem (wegańska)
Pierogi orkiszowe z farszem z pokrzywy i ziemniaków (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas