7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Zupa jarzynowo-ryżowa



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1 mała marchewka
1 mała pietruszka
1 mała cebula
1/4 małego selera
2 płaskie łyżki ryżu
łyżeczka oliwy
sól
pieprz
łyżka posiekanego koperku (może być suszony)

Przygotowanie:

Obrane i umyte warzywa zetrzeć na grubej tarce. Wrzucić do garnka, zalać czterema szklankami zimnej wody, dodać resztę składników (łącznie z koperkiem) i gotować aż ryż będzie miękki (ok. 10 min).
Nadesłał(a) Ferdynand, dnia: 2000-08-27 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa jarzynowa (wegańska)
Zupa jarzynowa neapolitańska (lakto-wege)
Zupa jarzynowo-grzybowa (lakto-wege)
Zupa-krem jarzynowa z ryżem (wegańska)
Zupa-krem jarzynowo-kalafiorowa (wegańska)
Zupa jarzynowa z zielonych ogórków (wegańska)
Zupa ryżowa z cytryną (lakto-wege)
Zupa jarzynowa z kalafiorem i zieloną soczewicą (wegańska)
Jarzynowa zupa z kurkami, ziemniakami i pomidorami (wegańska)
Zupa jarzynowa wiosenna z kluskami lanymi (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas