7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fasolka szparagowa duszona na oliwie, na kwaśno

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

fasolka szparagowa
sól
oliwa (ew. można użyć oleju)
cebula
ocet (winny)

Przygotowanie:

Fasolkę gotujemy w wodzie lub na parze (na parze szybciej :), solimy delikatnie. Potem lekko dusimy na oliwie z pociachaną cebulką i doprawiamy (skrapiamy) octem.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-01-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez: "misiorek"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Mmmm, wyszło lepsze niż się spodziewałam! Zasmakuje każdemu, kto lubi ocet winny/ balsamiczny. Świetny patent na zagospodarowanie wczorajszej fasolki :)
patrycccja 2009-08-25 19:06:06.54

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z fasoli szparagowej na kwaśno, z cząbrem (wegańska)
Fasolka szparagowa duszona z oregano (wegańska)
Fasolka szparagowa duszona z pomidorami i jajkiem (ovo-wege)
Fasolkowo - fasolka szparagowa duszona w pomidorach (wegańska)
Fasolka szparagowa duszona z oliwkami i tymiankiem (wegańska)
Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach) (wegańska)
Fasolka szparagowa po grecku (duszona z czosnkiem i natką) (wegańska)
Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska)
Duszony kalafior, brukselka, żółta fasolka szparagowa z prażonym sezamem (wegańska)
Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas