7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fasolka szparagowa z winegretem z płatkami migdałów



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

fasolka szparagowa
sól

sos:
oliwa
ocet winny
musztarda
płatki migdałów

Przygotowanie:

Fasolkę gotujemy w wodzie lub na parze, solimy delikatnie.

Przygotowujemy sos: oliwa z oliwek + trochę octu winnego + trochę musztardy + płatki migdałów. Polewamy sosem fasolkę.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-01-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Marchefkę
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Fasolka szparagowa lub brokuły z marchewką i czosnkowym winegretem (wegańska)
Sałatka z kalafiora i fasolki szparagowej z winegretem (wegańska)
Sałatka katharsis ;) ryżowa z fasolką szparagową i czosnkowym winegretem (wegańska)
Prosta sałatka z fasolki szparagowej z czosnkowo-cebulowym winegretem (wegańska)
Sałatka: fasolka szparagowa na zimno z kwaśnym, czosnkowym winegretem (wegańska)
Ryż tymiankowy z brokułami i prażonymi płatkami migdałów (wegańska)
Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege)
Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege)
Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska)
Fasolka szparagowa (weki) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas