7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Suszone jabłka - bez suszarki do owoców

Są naprawdę dobre do podjadania albo jako dodatek do potraw.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

jabłka

Przygotowanie:

Jabłka pokroić w talarki i ponawlekać na nitkę jak grzybki. Powiesić przy kuchence albo, jak ktoś chce szybciej, suszyć w piekarniku. Pachnie wówczas sadem w kuchni.

Wskazówki i uwagi:

Jedna uwaga - należy trzymać suszone jabłka w woreczku z materiału - płóciennym, lnianym - bo w papierowej torebce niestety mogą się popsuć.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2003-01-09 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Arleta, bardzo fajny pomysł z tym nawlekaniem plasterków na nitkę.
Faktycznie w kuchni pachnie sadem.
A malkontentom odpowiedz - to przy suszeniu grzybów także domagają się podania czasu i temperatury?!
łasuch 2011-08-13 15:12:19.964

zajebisie :/ a gfdzie zostawias czas i temparuture picznia czy tam suszenia ?
~jess 2004-10-24 00:00:00.0

Ten przepis należy do grszych, jeśli to w ogóle można nazwać przepisem,z powodu niesprecyzowania temperatury,czasu.
~Klamentyna 2003-10-26 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

suszone skórki jabłkowe - bez suszarki do owoców (wegańska)
Pseudo dżem z suszonych owoców (wegańska)
Pasta z jabłka, suszonych pomidorów i maku (wegańska)
Dla dzieci - krem z tofu i owoców (wegańska)
Sałatka owocowa z arbuza i owoców (wegańska)
Koktajl (smoothie) z owoców egzotycznych (wegańska)
Marmolada z owoców róży i pomidorów (wegańska)
Jabłka w kruszonce (lakto-wege)
Jabłka w szlafroczkach (bez ograniczeń)
Jabłka z patelni (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas