7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Deser z pszenicy z bakaliami

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 szklanki pszenicy
garść rodzynek
sok owocowy
2 łyżki orzechów - kto jakie lubi
2 łyżki migdałów
2 łyżki ziaren słonecznika
1 łyżka miodu lub słodu

Przygotowanie:

Pszenicę ugotować (najszybciej w szybkowarze). Rodzynki wypłukać i zalać sokiem owocowym. Orzechy, migdały i słonecznik można podprażyć na patelni.

Wszystko wymieszać z pszenicą, dodać rodzynki i trochę tego soku. Smacznego.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2003-01-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis pochodzi od koleżanki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Deser z pszenicy/żyta z jabłkami i bakaliami (wegańska)
Pszenica z jabłuszkiem i bakaliami (wegańska)
Deser malinowy z bakaliami i miksturą czekoladową (wegańska)
Deser malinowy z bakaliami całkowicie wegański (wegańska)
Pszenica z truskawkami (lakto-wege)
"Tatar" z pszenicy (wegańska)
Kalafior z pszenicą (wegańska)
Trzy kolory z pszenicą (wegańska)
Kotlety z pszenicy z majerankiem (wegańska)
Jogurt z owocami i kiełkami pszenicy (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas