7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Zapiekany deser jabłkowo-bananowo-cynamonowy



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 5 osób

6 jabłek
2 dojrzałe banany
2 łyżki mąki kukurydzianej
1/4 szkl. rodzynek
cynamon - 1/2 łyżeczki lub do smaku
odrobina oleju

Przygotowanie:

Jabłka obrać, wykroić gniazda nasienne, pokroić w kawałki. Banany obrać ze skórki i zmiażdżyć.

Dokładnie zmieszać wszystkie składniki, przełożyć masę do natłuszczonego naczynia do pieczenia i piec przez 35 min. w 180 stopniach C.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-02-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegetarian recipes around the world
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ciasto jabłkowo-cynamonowe (bez ograniczeń)
Muffinki jabłkowo-cynamonowe (wegańska)
Koktajl bananowo-cynamonowy (wegańska)
Ciasto cynamonowo-jabłkowo-orzechowe (wegańska)
Deser marchwiowo-jabłkowy (wegańska)
Deser bananowy z dodatkami (lakto-wege)
Deser bananowo-miętowy (wegańska)
Kakaowy deser bananowy (wegańska)
Mus jabłkowo-cynamonowy z kaszą manną (wegańska)
Deser jabłkowy z płatkami kukurydzianymi (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas