7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

surówka z kapusty z kalafiorem, rzodkiewką i kukurydzą

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

kapusta biala
kalafior (surowy)
rzodkiewka
kukurudza z puszki (lub mrożona)
koperek
sos Vinegret: oliwa z oliwek i ocet winny w proporcjach 3:1 lub 4:1 + sól i pieprz + ew. musztarda, zioła lub inne przyprawy

Przygotowanie:

kapusta biala sztkowana + kalafior surowy w malych rozyczkach + rzodkiewka tarta na grubych oczkach + ciut kukurudzy z puszki + koperek wszystko doprawic sosem Vinegret i wymieszac
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-02-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała mishka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką, ogórkiem, groszkiem i kukurydzą (wegańska)
Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska)
Surówka uśmiechnięta :) z kapusty, rzodkiewki, marchewki i jabłka (lakto-wege)
Aromatyczna surówka z kapusty z rzodkiewkami i melisą (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Bajecznie kolorowa surówka (rzodkiewka, ogórek, papryka z groszkiem i kukurydzą) (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewkami, ogórkiem, pomidorami i fetą (lakto-wege)
Surówka z rzodkiewki i granatu (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas