7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zupa meksykańska na zimno (chłodnik pomidorowy z selerem naciowym i tabasco)



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 6 osób

4 świeże pomidory (ja dam z puszki)
1 szklanka posiekanego selera naciowego
2 szalotki (ostatnio dałam małą zwykłą cebulkę, było OK)
2 średnie ogórki
1 mała ostra papryka

4 szklanki soku pomidorowego
tabasco
sól
pieprz
łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Pomidory obrać. Warzywa i ostra papryczkę drobno posiekać. Wszystko wymieszać i do lodówki na kilka godzin!
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-02-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Kasienia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa pomidorowa z selerem naciowym, ciecierzycą i bobem (wegańska)
Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)
Zupa z selera naciowego z sojaczami (wegańska)
Zupa krem z selera naciowego i marchewki, zabielana (bez ograniczeń)
Zupa jarzynowa, z ziemniakami i selerem naciowym (wegańska)
Gazpacho pomidorowe na bulionie, z dodatkiem selera naciowego (wg. "Better Homes & Gardens") (wegańska)
Zupa-krem zimowa z selerem naciowym, gruszką i serem pleśniowym (lakto-wege)
Zupa pomidorowa z porem, selerem i białym winem (wegańska)
Pudding pomidorowy na zimno (wegańska)
Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas