7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki:

kapusta pekińska
czerwona papryka
puszka kukurydzy
ew. pół utartego słodkiego jabłka
2 ząbki czosnku
garść świeżej mięty
sól
pieprz
oliwa
ew. sok z cytryny

Przygotowanie:

Składniki surówki pokroić/ posiekać, jabłko utrzeć, czosnek zmiażdżyć. Wszystko dobrze wymieszać. Można minimalnie podkwasić sokiem z cytryny.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-02-15 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Agatę W.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką, ogórkiem, groszkiem i kukurydzą (wegańska)
Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i papryką (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym (lakto-wege)
Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami i mandarynkami (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej, orzeszków ziemnych i rodzynek (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas