7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

sznycel wegetarianski



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

kawalek sera zoltego
jedno surowe jajko
bulka tarta

Przygotowanie:

wylac jajko na plaski talerzyk.wlozyc tam kawalek sera i posypac bulka tarta z kazdej strony.czynnosc powtorzyc.
SMACZNEGO!!

Wskazówki i uwagi:

jesc tylko gorace
Nadesłał(a) ~gugu, dnia: 2003-02-19 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

bardzo dobry jest ser cambert zwlaszcza polski
Sunnta 2003-02-21 00:00:00.0

Z pewnością pycha ale polecam zamiast zwykłego żóltego sera, żółty ser kupiony za słowacji lub w czechach. Rewelacyjne się ciągnie i nie zmienia kształtu podczas smażenia, a nasz niestey się rozlewa na patelni.
agati 2003-02-20 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sznycle serowe (bez ograniczeń)
Sznycel z selera (wegańska)
Sznycle z tofu w sezamie (ovo-wege)
Wegańskie sznycle jaglane z pieczarkami. (wegańska)
Sznycle z bakłażanów przekładane sosem z fety (bez ograniczeń)
Sznycel jarski - hit baru mlecznego na Marszałkowskiej (ovo-wege)

Nowości:

Orientalna brukselka z mlekiem kokosowym (wegańska)
Zupa z cukinii i jarmużu (wegańska)
Proste naleśniki z bananem i kakao (wegańska)
Komosa na czerwono (wegańska)
Niebiańska Tarta Gruszkowo Jabłkowa (lakto-wege)
Proste burgery soczewicowo-jaglane (wegańska)
Surówka z mizuny w lekkim winegrecie (wegańska)
Domowa zupka instant (wegańska)
Dynia z papryką (wegańska)
Rosół z brukselką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas