7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z tofu fety z cebulką i natką

Bardzo smaczna do smarowania chleba. Nadaje się na przyjęcia (wtedy ilość składników należy podwoić). Podawać dzieciom starszym, które lubią ostre i słone :-) Jest to "uboższa" wersja pasty z ogórkiem kiszonym, ale równie smaczna :-)

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 6 osób

2 op. tofu fety
1 cebula
1 pęczek natki pietruszki
papryka ostra lub pieprz
olej lniany w ilości dużej (kilka łyżek)

Przygotowanie:

Tofu z olejem ugnieść widelcem. Cebulkę i natkę drobno pokroić. Wymieszać z pastą i przyprawić.
Nadesłał(a) magda firlit, dnia: 2003-04-03 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

olej lniany zeby mogl ujawnic swoje zdrowotne wlasciwosci powinien byc zmiksowany przez 5 min. z tym serkiem feta patrzcie dieta dr.budwig
zima 2008-06-10 13:56:50.161

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z tofu fety z ogórkiem kiszonym, kukurydzą i olejem lnianym (wegańska)
Pasta z awokado z cebulką (wegańska)
Pasta z jaj z cebulką i szczypiorkiem (ovo-wege)
Tzatziki z tofu-fety (wegańska)
Brokuły z tofu-fetą (wegańska)
Tofu z koperkiem i cebulką - twarożek (wegańska & RAW)
Rumiane tofu z cebulką i orzechami (wegańska)
Pieczarki faszerowane tofu z cebulką (wegańska)
Pasta Inki z awokado (z migdałami, natką i imbirem) (wegańska)
Sałatka z pomidorów z tofu-fetą (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas