7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Dip sezamowy na bazie sosu sojowego



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

szklanka sosu sojowego
1/3 szklanki bulionu warzywnego
2 łyżki pasty sezamowej (tahini) albo masła orzechowego
2 łyżki oleju sezamowego

Przygotowanie:

Mieszamy wszystko razem na gładką masę.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-04-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Herbatkę
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos "tatarski" na bazie tofu i mleka sojowego (wegańska)
Chiński dip (sos) sojowo-imbirowy (wegańska)
Sos sezamowy "Tahini" (wegańska)
Kotlety sojowe w panierce sezamowej (wegańska)
Warzywa sezamowe z makaronem sojowym (wegańska)
Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniaków (lakto-wege)
Warzywa na parze w sosie sezamowym (wegańska)
Śmietana sojowa (na bazie mleka sojowego) (wegańska)
Sos musztardowy na bazie żółtka (ovo-wege)
Sos do makaronu na bazie dyni (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas