7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Chiński dip (sos) sojowo-imbirowy

Herbatka: "te chińskie dipy nie są zbyt wyszukane ;-)"



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1/2 szklanki sosu sojowego
1,5 łyżeczki drobno posiekanego imbiru

Przygotowanie:

Mieszamy.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-04-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Herbatka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Dip sezamowy na bazie sosu sojowego (wegańska)
Sos imbirowy (wegańska)
Kotlety sojowe w cieście imbirowym (wegańska)
Sałatka chińska z aromatycznego, imbirowo-czosnkowego ryżu i kapusty pekińskiej (ovo-wege)
Sos z mieszanką warzyw chińskich (wegańska)
Ziemniaki w sosie czosnkowo-imbirowym (wegańska)
Brokuł w żółtym sosie imbirowym (wegańska)
Sałatka "Chiński mur" (z makaronem sojowym lub ryżowym) (wegańska)
Zupa chińska z kostką sojową i warzywami konserwowymi (wegańska)
Ostry sos chiński na bazie soku pomarańczowego (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas