7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka ryżowa Bożeny Dykiel (z papryką, oliwkami i migdałami)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

ryż
oliwki
migdały obrane
papryka zielona i czerwona
kukurydza z puszki
orzechy włoskie
sól

winegret czosnkowy:
oliwa
cytryna
musztarda
czosnek
pieprz
cukier

Przygotowanie:

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Paprykę pokroić, wszystkie składniki wymieszać, dodać sos.
Nadesłał(a) Renata, dnia: 2000-08-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: z felietonu Pani Bożeny Dykiel zamieszczanego kiedyś w Urodzie
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z groszku konserwowego Bożeny Dykiel (bez ograniczeń)
Zielona sałatka Bożeny Dykiel (z fasolki szparagowej) (wegańska)
Sałatka kalafiorowa Bożeny Dykiel (z koperkowo-czosnkowym sosem majonezowym) (bez ograniczeń)
Sernik z rodzynkami Bożeny Dykiel (bez ograniczeń)
Sałatka ryżowa (lub makaronowa) z ogórkiem kwaszonym i oliwkami (wegańska)
Sałatka ryżowa z pieczarkami, papryką, marchwią i selerem (lakto-wege)
Sałatka ryżowa z ananasem, papryką i curry (ovo-wege)
Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska)
Sałatka Jędrusia - ryżowa z kukurydzą, papryką i winegretem (wegańska)
Sałatka indyjska - ryżowa z fasolą, pomarańczą i papryką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas