7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

ryż basmati
sezam
wiórki kokosowe
suszone morele
suszone daktyle
suszone figi
oliwa z oliwek

Przygotowanie:

Ryż, sezam (najlepiej zmielony) i wiórki nastawić - niech się gotują. Drobno pokroić, morele, daktyle i figi i dorzucić do gotowania. Gdy ryż jest miękki, dodać oliwy, całość lekko ostudzić.

Wskazówki i uwagi:

W drugiej miseczce podać np. drobno startą marchewkę z jabłkiem i posiekanymi drobno rodzynkami.
Nadesłał(a) jojo don huevo, dnia: 2003-06-12 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis z mojego opracowania Tydzień z życia alergika
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Tosty z czosnkową oliwą, pomnidorami i innymi warzywami (wegańska)
Brązowy ryż z bakaliami (wegańska)
Kasza gryczana ze śliwkami i innymi bakaliami (wegańska)
Chrupiąca granola z wiórkami kokosowymi i innymi bakaliami (wegańska)
Musli domowe z żurawiną i innymi bakaliami (wegańska)
Ryż/ kasza z bakaliami i przyprawami (wegańska)
Okra i inne warzywa w sosie curry + ryż (wegańska)
Brokuły i inne warzywa z patelni ;] plus ryż (wegańska)
Zimowy chlebek drożdżowy ze skórką pomarańczową i innymi bakaliami (wegańska)
Kasza jaglana na śniadanie - z cynamonem, prażonym słonecznikiem i innymi bakaliami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas