7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Zupa orzechowa

Nadaje się dla dzieci powyzej 2,5-3 lat.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

orzechy włoskie
orzechy laskowe
płatki migdałowe
nerkowce

rzeżucha
kiszone ogórki

Przygotowanie:

Zmielone/zgniecione orzechy zalać ciepłą (nie gorącą) wodą na kilka godzin, zmiksować do uzyskania konsystencji emulsji, posypać rzeżuchą, podawać z kiszonymi ogórkami.
Nadesłał(a) jojo don huevo, dnia: 2003-06-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis z mojego opracowania Tydzień z życia alergika
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

To jest dobre ?
mena77 2015-09-02 17:01:35.473

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Afrykańska zupa orzechowa (wegańska)
Manna orzechowa (z masłem orzechowym) (wegańska)
Tutki orzechowe (wegańska)
Orzechowe kulki (wegańska)
Ciasteczka orzechowe (lakto-wege)
Masło orzechowe 4 (wegańska)
Serniczki orzechowe (wegańska)
Mleko orzechowe lub migdałowe (z orzechów lub masła orzechowego) (wegańska)
Brzoskwinie z jogurtem orzechowym (lakto-wege)
Makaron z sosem orzechowym (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas