7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta jajeczno-majonezowa z cebulką i szczypiorkiem

Średnia ocena: [5.0 z 4 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [6]


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 4 osób

5 jajek
majonez
szczypiorek
cebula
sól
pieprz

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo. Następnie drobno zmielić lub posiekać, to samo zrobić z cebulą i szczypiorkiem (pomijając gotowanie). Wszystko wymieszać w misce i dodać majonez z przyprawami. Podawać najlepiej na świeżym chlebie.
Nadesłał(a) ~marta i ania, dnia: 2003-06-18 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Jajka, starty ser żółty, szczypiorek i majonez kielecki... Pycha :)
puellaparva 2011-02-03 22:23:40.183

Coś bardzo podobnego zrobiłam dziś na śniadanie, tylko zamiast szczypiorku dodałam sporo własnoręcznie (a jakże) zrobionego curry. Pyszne, sycące i wygląda słonecznie, czyli idealne na początek zimowego dnia :)
~Borja 2010-01-09 21:53:23.039

moncia dobrze godo ,a majonez tylko kielecki mniami ;)
~malputisza 2009-06-16 19:30:29.536

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z jaj z cebulką i szczypiorkiem (ovo-wege)
Jajeczno-szczypiorkowa pasta do chleba (bez ograniczeń)
Ziemniaki (puree) ze szczypiorkiem i cebulką (wegańska)
Majonezowa surówka z marchwi i cebulki (ovo-wege)
Pasta z awokado z cebulką (wegańska)
Pasta z soczewicy z duszoną cebulką i bazylią (wegańska)
Prosta pasta z soczewicy (ze smażoną cebulką i czosnkiem) (wegańska)
Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką (wegańska)
Pasta z tofu fety z cebulką i natką (wegańska)
Szybka pasta z awokado z cebulką i maggi (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas