7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta sojowa do kanapek, z musztardą i serkiem



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

1 szklanka ugotowanej i zmielonej soi
1 jajko ugotowane na twardo
1 serek topiony o ostrym smaku
1 łyżka masła
1 łyżka musztardy
sól
pieprz do smaku
+ pęczek szczypiorku do posypania kanapek

Przygotowanie:

Wszystkie składniki dobrze wymieszać i utrzeć na gładką masę, dodać przyprawy.
Posmarowane kanapki posypać drobno posiekanym szczypiorkiem.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2003-07-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis pochodzi z opakowania jakiejs soi
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Strączkowa pasta do kanapek (wegańska)
Fasolkowa pasta do kanapek (wegańska)
Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń)
Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska)
Pomidorowa pasta do kanapek ze słonecznika (wegańska)
Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska)
Pasta serowo-orzechowa do kanapek i krakersów (bez ograniczeń)
Pasta sezamowo-daktylowa do kanapek, tostów, naleśników (wegańska)
Pasta grochowo-czosnkowo-pietruszkowa na kanapki (wegańska)
Szybka pasta na kanapki (z fasolki konserwowej) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas