7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Fasolka szparagowa z cebulką i sosem balsamicznym (sałatka)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

fasolka szparagowa
1 cebulka (najlepiej czerwona)
sól
oliwa
ocet balsamiczny

Przygotowanie:

Fasolkę szparagową gotujemy. Cebulkę kroimy w kosteczkę, posypujemy solą i czekamy, aż puści sok.

Kiedy fasola wystygnie, dodajemy ją do cebuli. Dodajemy oliwy i nieco octu balsamicznego. Solimy, jeśli jest za mało słone. Jemy, aż nam się uszy trzęsą :)
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-07-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Kruszynka (Wrocław)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka makaronowa z fasolką szparagową i sosem pomidorowym (wegańska)
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym (wegańska)
Fasolka szparagowa w sosie śmietanowym (lakto-wege)
Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege)
Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń)
Fasolka szparagowa w sosie śmietanowo-koperkowym (lakto-wege)
Sos warzywny z fasolką szparagową i granulatem sojowym (lakto-wege)
Fasolka szparagowa w prostym sosie pomidorowym (wegańska)
Fasolka szparagowa w sosie z pieczonej papryki (wegańska)
Fasolka szparagowa z sosem sojowym i oliwą (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas