7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pitta z jajecznicą



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

2-3 jaja
cebula lub pomidor
sól, pieprz do smaku
2 pitty

Przygotowanie:

Ogrzej pittę (toster, mikrofalówka lub piekarnik w temperaturze ok. 175 stopni C)
Zrób jajecznicę. Wypełnij pittę jajecznicą. Podawaj natychmiast.
Nadesłał(a) admin, dnia: 2003-07-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis nadesłany przez przedstawiciela firmy Quality Goods, producenta pitty (www.pitta.pl)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pitta Tysiąca Wysp (lakto-wege)
Pitta z serem feta po grecku (lakto-wege)
Chrupiąca pitta z serkiem topionym (lakto-wege)
Chińska jajecznica (ovo-wege)
Jajecznica z miodem (ovo-wege)
Jajecznica na grzankach (ovo-wege)
Jajecznica z pomidorami (ovo-wege)
Jajecznica z twarogiem (bez ograniczeń)
Jajecznica z kurkami (bez ograniczeń)
Jajecznica piperade (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas