7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pomidorki faszerowane czosnkowym ryżem z sezamem i oliwkami (bez zapiekania)

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

małe pomidory
ugotowany ryż
kurkuma
sezam
czosnek
oliwki czarne

Przygotowanie:

Napchać małe pomidorki ostro doprawionym ryżem z kurkumą, uprażonym sezamem i czosnkiem + oliwka czarna do środka w roli "rodzynka" :-).

Wskazówki i uwagi:

Sezam dla lepszego aromatu można podprażyć.
Nadesłał(a) sowa, dnia: 2003-08-07 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Papryka faszerowana pieczarkami z ryżem i oliwkami (wegańska)
Bakłażan faszerowany czosnkowym kuskusem z pomidorami, groszkiem i oliwkami (wegańska)
Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami (ovo-wege)
Bakłażany faszerowane ryżem (wegańska)
Smażona czosnkowa cukinia z oliwkami (wegańska)
Brukselka zapiekana z ryżem (bez ograniczeń)
Zapiekany ryż z jabłkami (wegańska)
Dynia zapiekana z ryżem (ovo-wege)
Ryż z oliwą, sezamem i innymi bakaliami (wegańska)
Cebula faszerowana ryżem z grzybami (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas