7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałatka/pasta meksykańska z awokado i pomidora z oregano



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 awokado
2 pomidory
2 małe cebule

sok z połowy cytryny
sól
pieprz
oregano
ostra papryka
oliwa
kilka liści sałaty jako ozdoba

Przygotowanie:

Pomidory drobno pokroić, cebulę posiekać. Awokado obrać, jego miąższ utrzeć, dodać sok z cytryny, przyprawy, oliwę. Delikatnie wymieszać, wrzucić pomidory i cebulę.

Podawać na liściach sałaty.
Nadesłał(a) Renata, dnia: 2000-08-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nieznane
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka meksykańska, czyli sałata z awokado, mango i winegretem (wegańska)
Guacamole - pasta awokado z pomidorem (wegańska & RAW)
Sałatka meksykańska (lakto-wege)
Guacamole - pasta z awokado z pomidorem i czosnkiem (wegańska & RAW)
Guacamole - dip/pasta awokado z oliwkami i pomidorem (wegańska)
Odwrócone tartaletki z pomidorami i oregano (bez ograniczeń)
Sałatka z awokado z pomidorem, ogórkiem lub papryką i winegretem (wegańska)
Sałatka z awokado, ogórka, papryki i pomidora (wegańska)
Czerwono-zielona sałatka (z pomidorem, awokado i groszkiem) (wegańska)
Sałatka śniadaniowa z fasolą, pomidorem i awokado (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas