7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

por zapiekany w zupie



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

6 porow
20 cl oliwy
3 ziemniaki
3 galazki rozmarynu
czerstwy chleb
zolty twardy ser (gruyere lub ementaler)
sol i pieprz
list laurowy

Przygotowanie:

pokroic biale konce porow i podsmazyc je na oliwie, az będą miekkie. przelozyc do garnka. dodac ziemniaki, lisc laurowy, rozmaryn. zalac 1,5 l wody. gotowac ok. 30 min. zmiksowac. ulozyc pokrojony chleb, polac oliwa i posypac startym serem. przed podanie zapiec w piecu.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2003-11-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 10/2003
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

por zapiekany z jabłkiem (bez ograniczeń)
Zupa krem z porów na bulionie (wegańska)
Zupa z ciecierzycy z duszonym porem (wegańska)
Zupa cebulowa gotowana lub zapiekana (lakto-wege)
Francuska zupa cebulowa, zapiekana (bez ograniczeń)
Zupa-krem z porów na mleku, z czosnkowymi grzankami (wegańska)
Zupa pomidorowa z porem, selerem i białym winem (wegańska)
Zupa krem z porów z grzankami czosnkowymi (wegańska)
Zupa krem z pora (porów) i ziemniaków (wegańska)
Zupa cebulowa z tofu zapiekana z żółtym serem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas