7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

por w sałatce



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

3-4 pory na osobe
parmezan w kawalku
kielki rzodkiewki
oliwa
sol i pieprz
ocet balsamiczny

Przygotowanie:

wybrac jak najciensze pory. oczyscic i ugotowac w osolonej wodzie (nie dluzej niż 10 min.). ulozyc na talerzu. parmezan pokroic w cienkie, prawie przezroczyste plastry. polozyc po 2-3 na porach. na wierzch posypac kielkami. przyprawic sosem winegret z oliwy i octu. nastepnie posolic i popieprzyc.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2003-11-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety z soczewicy z Dziwną Sałatką (lakto-wege)
Placki jaglane z sałatką pomidorową (bez ograniczeń)
Pomidory faszerowane sałatką jarzynową (wegańska)
Kasza jaglana z awokado i sałatką (wegańska)
Łódeczki z cykorii z sałatką z pomidora, mandarynki i oliwek (wegańska)
Aromatyczne grzanki z bakłażanem i sałatką z pomidorów (wegańska)
Brokuł z porem (wegańska)
Sos z porów (wegańska)
Jogurtowy chłodnik z porów (lakto-wege)
por zapiekany w zupie (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas