7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Gotowany por z parmezanem, masłem i rozmarynem

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1,5 kg porów
100 g masła
100 g parmezanu
posiekany rozmaryn
sól
pieprz

Przygotowanie:

Pory dokładnie umyć i wrzucić do dużej ilości gotującej się, osolonej wody. Gotowac ok. 10 min. Odcedzić.

Roztopić masło. Ułożyć pory na półmisku. Posypać parmezanem. Polać roztopionym, ciepłym masłem. Popieprzyć i posolić. Dodać rozmaryn.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2003-11-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 10/2003
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Gnocchi z masłem i parmezanem (bez ograniczeń)
Sałatka z porów na ciepło, z kiełkami i parmezanem (lakto-wege)
Ryż basmati z masłem - sposób gotowania (lakto-wege)
Zupa z pomidorów z rozmarynem (wegańska)
Pęczak z pieczarkami i rozmarynem (wegańska)
Bób smażony z rozmarynem (wegańska)
Makaron z brokułami, pomidorami i rozmarynem (wegańska)
Makaron z brokułami, czosnkiem i rozmarynem (wegańska)
Czekoladowe ciasto z oliwą i rozmarynem (bez ograniczeń)
Makaron z brokułami i parmezanem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas