7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Jajka faszerowane pastą z selerem naciowym

prosty przepis i bardzo szybki



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

10 jajek
majonez
seler naciowy
pieprz
papryka ostra

Przygotowanie:

Ugotować jajka na twardo, obrać ze skorupek, przekroić jajka na pół. Żółtka wydrążyć łyżeczką i utrzeć na pastę dodając majonez. Dodać też pokrojony seler naciowy - na każde jajko jeden kawałek selera. Na końcu posypać przyprawami.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2003-12-26 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: od Kewina
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege)
Jajka (skorupki) faszerowane i panierowane (bez ograniczeń)
Faszerowane jajka w trzech kolorach (ovo-wege)
Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)
Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Sałatka makaronowa z selerem naciowym (wegańska)
Seler naciowy smażony w imbirze (wegańska)
Zupa z selera naciowego z sojaczami (wegańska)
Pasta z ciecierzycy i selera naciowego (wegańska)
Chrupiąca sałatka z selerem naciowym (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas