7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fasolka po chińsku (wok)

Przepis inspirowany potrawami z chińkiej dzielnicy.

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

20 dag zielonej fasolki
olej do smażenia
2 łyżki oleju sojowego
szczypta cukru,
łyżka wody

Przygotowanie:

Fasolkę po odcięciu końcówek zblanszować, a potem wrzucić na rozgrzany olej. W szklance wymieszać olej sojowy z wodą i cukrem, dodać do fasolki, smażyć ok. 3 minut.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2004-01-02 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Dodałam jeszcze ząbek czosnku i wyszło przepyszne :) Idealny dodatek do brązowego ryżu i kotletów sojowych ;)
Samantha_Bossy 2010-01-30 23:09:00.573

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Soja po chińsku (wegańska+miód)
Ziemniaczki z woka (wegańska)
Bakłażany z woka (wegańska)
Warzywa z woka (wegańska)
Ratatouille po chińsku (wegańska)
Dressing do sałatki po chińsku (wegańska & RAW)
Mieszanka jarzynowa po chińsku (wegańska)
Spolszczone warzywka po chińsku (wegańska)
Tofu w sosie curry (z woka) (wegańska)
Marchewka z wiórkami kokosowymi (wok) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas