7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Warzywa z woka

Przepis inspirowany potrawami podejrzanymi w chińskiej dzielnicy.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

3 marchwie pokroić w zapałki
5 papryk kolorowych pokroić w paseczki
bambus - może być ze słoiczka
groszek zielony z puszki lub ze słoiczka
grzyby chińskie - 3 dag
olej sezamowy 3 łyżki
sos sojowy

Przygotowanie:

Grzybki wcześniej namoczyć i ugotować. Po ugotowaniu pokroić w zapałki. Na oleju podsmażyć pokrojone warzywa i bambus, dodać grzyby, na końcu groszek. Przyprawić sosem do smaku.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2004-01-02 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ziemniaczki z woka (wegańska)
Bakłażany z woka (wegańska)
Fasolka po chińsku (wok) (wegańska)
Marchewka z wiórkami kokosowymi (wok) (wegańska)
Tofu w sosie curry (z woka) (wegańska)
Tofu z kalarepką, papryką, porem i nerkowcami (z woka) (wegańska)
Sezamowe tofu, brokuły i marchewka z woka (wegańska)
Kolorowa kasza z papryką i kiełkami z woka (wegańska)
Warzywa z fasolą do makaronu (wegańska)
Uniwersalne warzywa z granulatem (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas