7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem i olejem orzechowym



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki:

30 dag kapusty kiszonej
2 jabłka
1 łyżka oleju z orzechów albo innego
sok z cytryny do smaku

Przygotowanie:

Kapustę kiszoną pokroić, jabłka obrać i zetrzeć na tarce, dodać olej z orzechów i sok z cytryny, wszystko wymieszać.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2004-01-16 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z kapusty kiszonej (wegańska & RAW)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Surówka z cykorii z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i kapustą kiszoną (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej i mango (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej z kminkiem (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej i marchwi (wegańska & RAW)
Surówka z cykorii z ogórkiem kiszonym, jabłkiem i jogurtem (lakto-wege)
Surówka z cykorii z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i selerem (ovo-wege)
Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas