7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałata rzymska z ogórkiem, kaparami, szczypiorkiem i rzeżuchą



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki:

1 sałata długolistna, inaczej rzymska
1 ogórek surowy
szczypiorek - garść
kapary - garść
kiełki rzeżuchy
oliwa lub olej ze słonecznika
sok z cytryny

Przygotowanie:

Sałatę umyć, starannie osuszyć i porwać listki. Dodać ogórka obranego i pokrojonego w kostkę, pokrojone szczypiorek i rzeżuchę oraz kapary. Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, polać sałatę.
Smacznego.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2004-01-23 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałata rzymska z pomidorkami i pestkami (wegańska)
Sałata ze szczypiorkiem i czosnkowym winegretem (wegańska)
Surówka z sałaty z kalarepką i szczypiorkiem (wegańska & RAW)
Lipcowa sałata z fetą, oliwkami, kaparami i winegretem (lakto-wege)
Pasta twarogowa z kaparami i ogórkiem konserwowym (lakto-wege)
Sałata na kolorowo, z ogórkiem i pomidorem (wegańska)
Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege)
Sałata z pomidorem, ogórkiem, oliwkami i kiełkami pszenicy (wegańska)
Sałata z pomidorami, ogórkiem i czosnkowym winegretem (wegańska)
Sałata wiosenna z pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas