7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pomidorowy ryż z groszkiem

Średnia ocena: [3.5 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

120 g ugotowanego ryżu
50 g mrożonego groszku
bulion lub woda do ugotowania groszku
pomidor
masło lub margaryna lub olej do smażenia
+ żółty ser do posypania (opcjonalnie)
+ natka

Przygotowanie:

Ugotować ryż. Oddzielnie ugotować w bulionie groszek. Umyć i pokroić pomidora, udusić na rozgrzanym tłuszczu. Dodać groszek, ugotowany ryż, podgrzać. Posypać utartym serem (opcjonalnie) i natką.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2004-05-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, wydanie specjalne: Kalendarz 2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa serbska: pomidorowo-cebulowa z ryżem i groszkiem (lakto-wege)
Ryż pomidorowy (wegańska)
Pomidorowa z ryżem (wegańska)
Ryż z zielonym groszkiem (wegańska)
Kotlety z ryżu z groszkiem konserwowym (ovo-wege)
Ryż z soczewicą, papryka i groszkiem (wegańska)
Ryż czerwony z groszkiem i cebulą (wegańska)
Żółty ryż z zielonym groszkiem (wegańska)
Kuszeri - pomidorowy groszek z kuminem (wegańska)
"Pulpa" pomidorowa :) z ryżem i tofu (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas