7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

prawdziwki suszone - po 10 szt. na osobę
mąka
jajko
bułka tarta
masło do smażenia
+ chrzan do podania

Przygotowanie:

Kapelusze prawdziwków suszonych umyć i gotować, wyjąc z wody, osączyć i ostudzić. Oprószyć mąką, obtoczyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na maśle z obu stron, podawać z chrzanem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2004-05-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, wydanie specjalne: Kalendarz 2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Smażone panierowane grzyby (kapelusze) (ovo-wege)
Faszerowane kapelusze (lakto-wege)
Pieczarkowe kapelusze do obiadu (ovo-wege)
Smażone kasztany (wegańska)
Boczniaki smażone w śmietanie (lakto-wege)
Smażone krążki cebulowe (lakto-wege)
Smażone tofu z żurawiną (wegańska)
Smażone grzyby suszone (bez ograniczeń)
Smażone ciasteczka dalmackie (bez ograniczeń)
Ziemniaki smażone z cukinią (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas