7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Włoskie buraczki (z sosem czosnkowym)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

4 buraki

sos:
ząbek czosnku
sól
łyżka oleju
miód lub (w wersji wegańskiej) słód
kminek
sok z cytryny

Przygotowanie:

Składniki sosu wymieszać, utrzeć z czosnkiem.
Buraki ugotować i pokroić w cienkie paski.
Wszystko wymieszać i odstawić na 10 min.
Nadesłał(a) ~roslina, dnia: 2004-06-13 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

chętnie spróbuję :)
~madzia 2011-07-03 11:20:32.65

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos włoski (czosnkowy) (wegańska)
Buraczek w sosie czosnkowym z kminkiem (wegańska)
Sałatka z młodych buraczków z fetą i orzechami włoskimi (lakto-wege)
Zupa fasolowa z grzankami czosnkowymi we włoskim stylu (lakto-wege)
Ravioli z sosem z orzechów włoskich (lakto-wege)
Sałatka z sosem czosnkowym (bez ograniczeń)
Sos jabłkowo czosnkowy (wegańska)
Sos czosnkowy (z nerkowców) (wegańska)
Sos czosnkowy "majonezowy" (wegańska)
Wegański sos czosnkowy (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas