7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 włoska kapusta
75 g masła
dymka
sól

Przygotowanie:

Oddzielić liście, obciąć brzegi. Umyć i włożyć na 20 min. do dużej ilości gotowanej i osolonej wody. Odcedzić. Opłukać pod zimną wodą. Posiekać liście.

Rozpuścić masło w garnku, włożyć kapustę i smażyć 10 min. Posypać dymką i posolić.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2004-07-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kapusta biała z pieczarkami na maśle (wegańska)
Masło grzybowe (lakto-wege)
Masło szpinakowe (lakto-wege)
,,Masło" pomidorowe (wegańska)
Masło orzechowe 4 (wegańska)
Zielone masło (ziołowe) (lakto-wege)
Masło (pasta) z awokado (wegańska)
Masło z orzeszków ziemnych (wegańska)
Masło orzechowe Rogera (wegańska)
Masło z awokado z czosnkiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas