7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

1 białko
50 g cukru pudru
barwniki spożywcze
siekane orzeszki pistacjowe
cukrowe perełki

Przygotowanie:

Białko ubić na pianę, stopniowo dodawać cukier puder, pianę podzielić na kilka części i do każdej dodać inny barwnik. Blachę wysmarować tłuszczem, wyłożyć papierem. Rękaw cukierniczy napełniać masą i wyciskać na papier rożne kształty np. serduszka, usta. Przyozdobić orzeszkami i perełkami, upiec.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2004-07-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 2/2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Całuski - czekoladowe słodkie przekładańce (lakto-wege)
Jabłkowa zapiekanka (i bezowy suplement) (bez ograniczeń)
Przepyszny tort Pavlova (bezowy) (bez ograniczeń)
Bezowo-migdałowa rolada z czereśniami lub wiśniami (bez ograniczeń)

Nowości:

Orientalna brukselka z mlekiem kokosowym (wegańska)
Zupa z cukinii i jarmużu (wegańska)
Proste naleśniki z bananem i kakao (wegańska)
Komosa na czerwono (wegańska)
Niebiańska Tarta Gruszkowo Jabłkowa (lakto-wege)
Proste burgery soczewicowo-jaglane (wegańska)
Surówka z mizuny w lekkim winegrecie (wegańska)
Domowa zupka instant (wegańska)
Dynia z papryką (wegańska)
Rosół z brukselką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas