7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Nalewka jałowcowa



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

100 g utłuczonych jagód
0,5 l spirytusu 70-proc.

Przygotowanie:

Jagody zalać spirytusem i odstawić na 10 dni.

Wskazówki i uwagi:

Pić 1 lub 2 razy dziennie po 10-20 kropli w kieliszku wody w zaburzeniach trawienia. W bólach reumatycznych i nerwobólach wcierać ją w bolące miejsca.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2004-07-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 2/2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

nalewka truskawkowa (wegańska)
nalewka na spokojny sen (wegańska)
nalewka na śliwkach suszonych (wegańska)
Nalewka z hyzopu lekarskiego (wegańska)

Nowości:

Orientalna brukselka z mlekiem kokosowym (wegańska)
Zupa z cukinii i jarmużu (wegańska)
Proste naleśniki z bananem i kakao (wegańska)
Komosa na czerwono (wegańska)
Niebiańska Tarta Gruszkowo Jabłkowa (lakto-wege)
Proste burgery soczewicowo-jaglane (wegańska)
Surówka z mizuny w lekkim winegrecie (wegańska)
Domowa zupka instant (wegańska)
Dynia z papryką (wegańska)
Rosół z brukselką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas