7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Spaghetti o dwóch smakach [Spaghetti ai due sapori] - ze smażonym bakłażanem i sosem pomidorowym
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób500 g makaronu spaghetti (grubych)
250 g pomidorów 2 bakłażany 2 ząbki czosnku 1 kostka bulionu warzywnego 2 łyżki posiekanej zielonej pietruszki oliwa z oliwek do smażenia masło lub margaryna (lub sama oliwa) sól pieprz ew. odrobina pikantnej papryczki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pomidorowy sos do spaghetti (wegańska)Spaghetti z sosem pomidorowym i kukurydzą (wegańska) Spaghetti z bakłażanem, kaparami i oliwkami (wegańska) Spaghetti z sosem pomidorowym z cukinią i brokułami (wegańska) Spaghetti z sosem pomidorowym i ozdobną cukinią (wegańska) Sos do spaghetti (z papryką) (wegańska) Sycący, bardzo szybki, pomidorowo-serowy sos do spaghetti (lakto-wege) Kremowe spaghetti a'la Gdynia (z sosem pomidorowym z tofu i kaparami) (wegańska) Sos pomidorowo-jabłkowo-marchewkowy do spaghetti lub innego makaronu (wegańska) Pożywny sos pomidorowy z granulatu a'la spaghetti bolognese (świetny w góry) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~niesia12 2012-07-19 21:46:37.246