7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ryż po filipińsku - na bulionie i czosnku
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osóbszklanka długoziarnistego ryżu
1,5 szklanki bulionu 2 łyżki oleju 5-6 ząbków czosnku sól Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kotleciki z ryżu, ziemniaków, cebulki i czosnku (wegańska)Gazpacho z Malagi - na bulionie, z ogórkiem, pomidorem i ryżem (wg przepisu Alicji B. Toklas) (wegańska) Zupa mleczna z kaszą, ryżem lub płatkami owsianymi gotowanymi na bulionie (wegańska) Syrop z czosnku na przeziębienie (wegańska+miód) Bulion suchy z pomidorów (wegańska) Warzywny bulion instant (wegańska) Raj z kapusty i czosnku (surówka) (bez ograniczeń) Hummus z chrzanem (bez czosnku) (wegańska) Bulion z soczewicą i lanymi kluseczkami (ovo-wege) Zupa krem z porów na bulionie (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
I faktycznie,smak czosnku jest subtelny, mimo że dałam ząbek więcej niż w przepisie.
Na pewno nie robie tego ryżu ostatni raz :)
amanda3601 2013-01-07 18:22:21.307