7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

3 ugotowane na twardo jajka
1 świeży ogórek (ten długi;)
1 lub 1,5 szklanki ugotowanego ryżu
puszka kukurydzy
koperek
majonez
sól
pieprz

Przygotowanie:

Ogórka i jajka pokroić w kosteczkę, dorzucić ryż, kukurydzę i posiekany koperek, dodać majonez, przyprawić.
Nadesłał(a) ~Dorota, dnia: 2005-02-17 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka wiosenna z makaronem ryżowym, ogórkiem, kukurydzą i fasolką (ovo-wege)
Sałatka wiosenna z jajkami, rzodkiewką i kukurydzą w sosie majonezowo-smietanowym (bez ograniczeń)
Sałatka pieczarkowa z jajkami i kukurydzą (ovo-wege)
Sałatka ziemniaczana z jajkami i kukurydzą (ovo-wege)
Sałatka ryżowa z kukurydzą, papryką, żółtym serem i kiszonym ogórkiem (lakto-wege)
Sałatka z makaronem tortellini, ogórkiem, pomidorami i jajkami (ovo-wege)
Sałatka z brokułem, ogórkiem, jajkami i serem feta (bez ograniczeń)
Sałatka wiosenna z jajkami i rzodkiewką w sosie majonezowo-smietanowym (bez ograniczeń)
Żółta sałatka ryżowa z orzechami włoskimi i kukurydzą (lakto-wege)
Sałatka ryżowa z awokado, ananasem i kukurydzą (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas